Vastgesteld bestemmingsplan ‘Landelijk gebied, Vorsterkamp’

Logo Aalten

Het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied, Vorsterkamp’ is op 17 december 2019 ongewijzigd vastgesteld door de gemeenteraad.

Inhoud van het plan

Dit plan voorziet in de beëindiging van de intensieve veehouderij op de locatie Kalverweidendijk 11 te Dinxperlo, de omzetting van de bestaande bedrijfswoning tot burgerwoning en de bouw van maximaal zeven vrijstaande burgerwoningen met bijbehorende bouwwerken.

Daarnaast krijgt een gedeelte van het perceel de bestemming ‘Bos’. Het gaat daarbij om reeds bestaande houtopstanden.

Inzien 

Met ingang van maandag 30 december 2019 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken voor iedereen ter inzage. Het plan is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (plan-ID: NL.IMRO.0197.BP00097-VG01) of via onze website www.aalten.nl onder Inwoners/Wonen en Bouwen/Ruimtelijke plannen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in het gemeentekantoor (Hofstraat 8 in Aalten).

Beroep

Een belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, kan gedurende de beroepstermijn beroep instellen. Deze termijn is van dinsdag 31 december 2019 tot en met maandag 10 februari 2020.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.  

Informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met de heer G.H. Scheffer via ons Klant Contact Centrum, telefoon (0543) 49 33 33. U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@aalten.nl.

 

Naar boven