Ontwerp bestemmingsplan Parapluplan Cultureel Erfgoed

Logo Leusden

 

Vanaf vrijdag 20 december 2019 tot en met donderdag 31 januari 2020 ligt het ontwerp bestemmingsplan ‘Parapluplan Cultureel Erfgoed’ ter inzage.

 

Tijdens deze periode kunt u het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.245-0101.

 

U kunt het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ook inzien in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

 

Het ontwerp bestemmingsplan

Voor de cultuurhistorisch waardevolle objecten in de gemeente bereiden wij een bestemmingsplan voor. Dit bestemmingsplan is gericht op het behoud van de aanwezige cultuurhistorische waarden van objecten binnen de gemeente. Het regelt dat bij sloopplannen van de cultuurhistorische waarden een sloopvergunning aangevraagd moet worden. Binnen dit bestemmingsplan worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

 

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden, naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

 

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook e-mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘zienswijze ontwerp bestemmingsplan Parapluplan Cultureel Erfgoed’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Een per e-mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

Naar boven