Ontwerp omgevingsvergunning “Torenstraat 35a, Sambeek”

Logo Boxmeer

 

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 2.12 en 3.10 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend voornemens te zijn vergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan “komplan Sambeek” voor het bouwen van één vrijstaande woning en het aanleggen van een uitweg aan de Torenstraat 35a te Sambeek (postcode 5836 AK).

Het ontwerpbesluit ligt met ingang vanaf 25 december 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Boxmeer. Het ontwerp is ook te raadplegen via www.boxmeer.nl/bekendmakingen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met 4 februari 2020 kan eenieder schriftelijk en mondeling zienswijzen naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL Boxmeer.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen via www.boxmeer.nl/zienswijze. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen, of voor vragen of een toelichting op het ontwerpbesluit kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, toezicht en Handhaving.

Naar boven