Voorbereidingsbesluit gebouwencomplexen Boschplein en Normandiaplein te Sneek, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders van Súdwest-Fryslân maken op grond van artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 19 december 2019 een voorbereidingsbesluit heeft genomen voor de gebouwencomplexen op het Boschplein en het Normandiaplein te Sneek.

Dit voorbereidingsbesluit is bedoeld om ongewenste ontwikkelingen in het gebied tegen te gaan, in dit geval het vestigingen van detailhandelszaken met een vloeroppervlak kleiner dan

500 m². Op de bij het besluit behorende tekening is het gebied aangegeven waarop het voorbereidingsbesluit betrekking heeft.

Ter inzage

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 20 december 2019. Het voorbereidingsbesluit is te bekijken op de website ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit voorbereidingsbesluit is: NL.IMRO.1900.2019oostVBnormbosc-vast.

Reageren

Tegen dit besluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:15 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Voor meer informatie over het besluit kunt u contact opnemen met mevrouw M. Duiven van het team Ruimtelijke Ontwikkeling, via het algemeen telefoonnummer 14 0515.

 

Naar boven