Besluit aanmeldnotitie milieueffectrapportage (Mer)

Logo Beemster

Burgemeester en wethouders van Beemster maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 7.17 van de Wet Milieubeheer het volgende bekend.

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 22 november een aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling ten behoeve van de uitbreiding van een melkveehouderij op het adres Westdijk 48 te Westbeemster door middel van verlenging van de bestaande melkveestal ontvangen. Het plan is op grond van categorie 14.9, sub 9o uit onder D van het Besluit milieueffectrapportage beoordelingsplichtig.

Op 16 december 2019 heeft het college besloten dat er geen milieueffectrapport (MER) hoeft te worden opgesteld, aangezien de voorziene ontwikkeling geen belangrijke negatieve milieueffecten heeft.

Inzien

Via vergunning@purmerend.nl kunnen de op dit besluit betrekking hebbende stukken o.v.v. het project en de locatie digitaal worden opgevraagd.

Zienswijzen

Het m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing. Op grond van artikel 6.3. van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open, tenzij het de belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Eventuele bezwaren tegen dit m.e.r. beoordelingsbesluit kunt u wel als zienswijzen tegen het ontwerp bestemmingsplan indienen.

 

Naar boven