Vastgesteld bestemmingsplan ‘Rijksstraatweg 239 Hurdegaryp’ – IMRO code NL.IMRO.0737.14BPX-VG01.

Logo Tytsjerksteradiel

 

Koekbakkerij Tjeerd Visser bv wil aan de Rijksstraatweg 239 in Hurdegaryp een nieuwe opslagloods realiseren aan de achterzijde van het bedrijfsperceel. Daarnaast wil het bedrijf duurzame energie opwekken met behulp van zonnepanelen, die op het veldje ten westen van de bedrijfsbebouwing worden gerealiseerd. Dit bestemmingsplan voorziet in deze nieuwe mogelijkheden. Daarnaast wordt de reeds gerealiseerde westelijke ontsluitingsweg in dit bestemmingsplan opgenomen.

Beroep instellen

Gedurende 6 weken na de dag van terinzagelegging kan tegen het besluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestem­mingsplan kenbaar hebben gemaakt, of kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken en tegen de wijzigingen, die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Beroep instellen bij de: Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voor­ziening worden ingediend. Dan treedt het plan niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Stukken ter inzage

Bovengenoemd plan ligt vanaf 19 december 2019, 6 weken ter inzage bij de balie Bouwen en Wenjen en is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl (met bij het plan genoemde IMRO-code).

 

Naar boven