Vastgesteld bestemmingsplan ‘Kom Loon op Zand 2011 – Herziening Venloonstraat-Tuinstraat’

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.BPherzVenloonstr1-VA01

Op 12 december 2019 stelde de gemeenteraad van Loon op Zand het bestemmingsplan ‘Kom Loon op Zand 2011 – Herziening Venloonstraat-Tuinstraat’ ongewijzigd vast.

Het plan voorziet in de realisatie van één nieuwe woning aan de Tuinstraat te Loon op Zand en de herbouw van een woning ter plaatse van de bestaande woning aan de Venloonstraat te Loon op Zand.

Inzage

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen tijdens de beroepstermijn van donderdag 19 december 2019 tot en met woensdag 29 januari 2020. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in Het Klavier. Ook kunt u de plannen bekijken via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer: NL.IMRO.0809.BPherzVenloonstr1-VA01).

Beroep instellen

Tegen het bestemmingsplan kan binnen de genoemde termijn beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    belanghebbenden die op tijd een zienswijze hebben gegeven over het ontwerpbestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan te geven.

 

In uw beroepschrift moet u minimaal opnemen: de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Stuur uw ondertekend beroepschrift naar:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA ’s-Gravenhage

 

Verzoek om voorlopige voorziening en inwerkingtreding bestemmingsplan en exploitatieplan

Personen die beroep instellen tegen het bestemmingsplan kunnen ook een verzoek om voorlopige voorziening doen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, moet op dat verzoek worden beslist. Tot die tijd treedt het bestemmingsplan niet in werking. Als geen verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, treedt het bestemmingsplan een dag na afloop van de beroepstermijn in werking.

 

Wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met mw. mr. R. van der Meijden van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289167 of e-mail: r.meijden@loonopzand.nl.

Naar boven