Anterieure overeenkomst behorende bij ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum Rucphen, Rucphense Vaartkant te Rucphen’

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van Rucphen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend, dat de zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst die bij het ontwerpbestemmingsplan ‘Centrum Rucphen, Rucphense Vaartkant te Rucphen’ hoort, ter inzage wordt gelegd.

 

Anterieure overeenkomst

De gemeente heeft een anterieure overeenkomst als bedoeld in artikel 6.24 van de Wro gesloten met de initiatiefnemer van het bestemmingsplan ‘Centrum Rucphen, Rucphense Vaartkant te Rucphen’. In deze overeenkomst zijn het verhaal van (plan)kosten en planschade vastgelegd. Een zakelijke beschrijving van deze overeenkomst ligt, op grond van artikel 6.2.12 van het Besluit ruimtelijke ordening, gedurende onderstaande periode ter inzage in het gemeentehuis.

 

Terinzagelegging

De zakelijke beschrijving van de anterieure overeenkomst ligt met ingang van 19 december 2019 gedurende een termijn van zes weken (t/m 30 januari 2020) ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis.

 

 

Zakelijke beschrijving anterieure overeenkomst

Ter inzage vanaf 19 december 2019 t/m 30 januari 2020

 

Naar boven