Vastgesteld bestemmingsplan Noordrand Westreenen, gemeente Duiven

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat de gemeenteraad op 10 december 2019 gewijzigd heeft vastgesteld:

het bestemmingsplan “Noordrand Westreenen”

Het bestemmingsplan ‘Noordrand Westreenen’ voorziet in een bestemmingswijziging. Het doel van bestemmingswijziging is het borgen van de planologische rechtszekerheid van de feitelijke situatie en voorziet daarnaast in de realisatie van 17 woningen in het noordelijk plangebied en 1 in het zuidelijk plangebied. Het plangebied van het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden ten noorden van het Schuttersveld en de Loostraat te Loo. Deze locatie is bij de gemeente kadastraal bekend als sectie G. nr. 1720 en een deel van sectie G. nr. 2056 en 1719 en sectie H. nr. 2203, 1705 en 1721.

Inzien

Het bestemmingsplan “Noordrand Westreenen” en het besluit tot vaststelling liggen met ingang van donderdag 19 december 2019 tot en met woensdag 29 januari 2020 voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis bij het Loket omgevingsvergunning, Koning Willem-Alexanderplein 1 te Duiven. Voor inzage van de stukken kunt u een afspraak maken met het Loket Omgevingsvergunning via omgevingsvergunning@1stroom.nl of via telefoonnummer 088 695 3000.

Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal in te zien op http://0226.roview.net of op www.ruimtelijkeplannen.nl 

Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0226.BPLOO014-VS01

Wijzigingen 

Bij de vaststelling zijn in het bestemmingsplan in de toelichting en in de verbeelding wijzigingen aangebracht ten opzicht van het ontwerp.

Beroep

Van vrijdag 20 december 2019 tot en met donderdag 30 januari 2020 kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019. 2500 EA Den Haag tegen het vaststellingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door:

 

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • belanghebbenden die aannemelijk kan maken redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

  • Tegen de wijzigingen van het ontwerpbestemmingsplan kan door iedereen direct beroep ingesteld worden.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit kan alleen door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Voor zowel het indienen van een beroepschrift, als een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verschuldigd. De hoogte van deze griffierechten zijn te vinden via www.raadvanstate.nl.

 

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met behandelend ambtenaar W. Roelofs van 1Stroom. Hij is eveneens bereikbaar via telefoonnummer 088 695 3000.

Naar boven