Wijzigingsplan Rijksweg / Kerkstraat, Mook

Logo Mook en Middelaar

 

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat met toepassing van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening het college van B&W in zijn vergadering van 19 november 2019 het ‘wijzigingsplan Kerkstraat / Rijksweg, Mook’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied betreft de hoek van de Rijksweg en de Kerkstraat te Mook. Het wijzigingsplan maakt de bouw van één vrijstaande woning mogelijk.

 

Inzien

Het vaststellingsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van 23 december 2019 op het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.WPRijksweg-VA01.

 

Beroep

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan tijdig hun zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan op de dag na datum terinzagelegging. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum via telefoonnummer (024) 696 9111 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl

 

 

Naar boven