Vaststelling bestemmingsplan Zwartelaan 26 Oostvoorne

Logo Westvoorne

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 23 januari 2019 het bestemmingsplan Zwartelaan 26 Oostvoorne ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 7 februari 2019 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken downloaden van de website www.westvoorne.nl onder het kopje ‘bestemmingsplannen’. Het bestemmingsplan is ook in te zien via de website RO-Online: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is NL.IMRO.0614.Zwartelaan26-0100. De stukken liggen ook ter inzage bij het Servicepunt van het gemeentehuis aan de Raadhuislaan 6 in Rockanje.

 

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied van dit bestemmingsplan ligt aan de Zwartelaan 26 in het dorpsgebied van Oostvoorne. Met het bestemmingsplan wordt het bestaande bestemmingsvlak “wonen” verschoven.

 

Instellen beroep

Op grond van de Wet ruimtelijke ordening kan met ingang van 7 februari 2019 gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het besluit van de gemeenteraad tot vaststelling van het bestemmingsplan. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    belanghebbenden voor zover het de wijzigingen betreft die door de gemeenteraad bij de vaststelling zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om tijdig een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan in te dienen, voor zover het de ongewijzigde onderdelen van het bestemmingsplan (ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan) betreft.

Een beroepsschrift moet worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag. Aan het instellen van beroep zijn kosten verbonden (griffierecht).

 

Inwerkingtreding en verzoek voorlopige voorziening

Het bestemmingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking tenzij voor deze datum beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Het verzoek moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het bestemmingsplan niet eerder in werking dan nadat op dat verzoek is beslist.

  

Rockanje, 6 februari 2019

 

Burgemeester en wethouders van Westvoorne

Naar boven