Vaststelling Wijzigingsplan Wijmers 16a te Wijdenes

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Drechterland hebben het bestemmingsplan ‘Drechterland Zuid’ gewijzigd. De wijziging is op grond van artikel 3.6, lid 1, sub a Wet ruimtelijke ordening.

Wijziging

Het betreft een wijziging van de situering van het bouwvlak, bij gelijkblijvende oppervlakte, op het perceel Wijmers 16a te Wijdenes. De wijziging valt binnen de kaders die het bestemmingsplan biedt om medewerking te kunnen verlenen.

Procedure

Op grond van afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht en artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening heeft het ontwerp wijzigingsplan van donderdag 18 juli tot en met woensdag 28 augustus ter inzage gelegen. Hierop is een zienswijze ontvangen.

Een dag na de publicatie van deze kennisgeving start de beroepstermijn, dus op donderdag 19 december 2019 en eindigt op woensdag 29 januari 2020. Gedurende de beroepstermijn ligt het vastgestelde wijzigingsplan ter inzage bij de gemeente Drechterland en is raadpleegbaar via www.officielebekendmakingen.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.0498.WPWijmers16a-VG01.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de beroepstermijn kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • 1.

    Een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • 2.

    Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen. 

Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en de gronden van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor het instellen van beroep is griffierecht verschuldigd. Het indienen van een beroepschrift kan ook digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) benodigd. 

Contact

Voor het inzien van de papieren versie van het wijzigingsplan kunt u een afspraak maken met een medewerkers van de afdeling Ruimte, telefoonnummer: 0228-534100.

 

Naar boven