Structuurvisie Zierikzee 2030

Logo Schouwen-Duiveland

 

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken bekend dat de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland op 21 november 2019 de Structuurvisie Zierikzee 2030, met identificatienummer NL.IMRO.1676.00264StvZZ-VA01, heeft vastgesteld.

U kunt de digitale structuurvisie raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Deze "Structuurvisie Zierikzee 2030", vervangt de structuurvisie voor Zierikzee uit 2002 en is nauw verbonden met de strategische visie “Tij van de toekomst”. De structuurvisie is vooral gericht op behoud en verbetering van de bestaande ruimtelijke en sociale kwaliteiten en op het versterken van het stedelijk landschap en de leefbaarheid. In en om Zierikzee zijn veel ontwikkelingen gaande, die vaak met elkaar zijn verbonden. In deze structuurvisie worden deze relaties gelegd. Het gaat om het integraal afwegen van belangen en vooral ook over het vastleggen van de waarden voor de toekomst: welke kwaliteiten vinden we belangrijk en hoe we die kunnen koesteren en versterken. Met deze structuurvisie zet de gemeente de ruimtelijke koers voor de toekomst van Zierikzee uit tot 2030.

De "Structuurvisie Zierikzee 2030" is een document voor de langere termijn. De visie vormt de basis voor het toekomstig beleid. Als uitwerking van de structuurvisie kunnen gebiedsvisies, masterplannen, uitwerkingsplannen en bestemmingsplannen worden opgesteld en concrete (plan)ontwikkelingen in gang worden gezet.

Tegen het vaststellingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

 

Zierikzee, 13 december 2019

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven