Ontwerpbestemmingsplan Bacinol, Delft

Logo Delft

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bacinol’ wordt terinzage gelegd. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het meest zuidoostelijke deel van de DSM inrichting (Bacinol-terrein) en een gedeelte van het aansluitend openbaar gebied. Het plangebied grenst aan de Kampveldweg en de Wateringsevest. Het bestemmingsplan voorziet in het herstellen van de bestemming van gronden die behoren tot de DSM inrichting naar bedrijventerrein, voor zover deze gronden nu nog niet deze bestemming hebben. Hiermee wordt naadloos aangesloten op de ten noorden van het plangebied gelegen geldende bestemming voor dit bedrijventerrein.

Het bestemmingsplan inzien

Vanaf 17 december 2019 tot en met 27 januari 2020 kunt u het ontwerpbestemmingsplan Bacinol op de volgende wijzen bekijken;

  • Op afspraak bij het gemeentekantoor aan het Stationsplein 1. U kunt bij het gemeentekantoor ook een exemplaar van het bestemmingsplan kopen.

  • Opvragen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Selecteer “ plannen zoeken”. Bij  “plannaam” kan daarna de naam van het bestemmingsplan (exact) ingevoerd.

  • Op www.delft.nl/bestemmingsplannen en klik door naar Plannen ter inzage

Informatieavond

Op 7 januari 2020 wordt bij het gemeentekantoor, Stationsplein 1, een informatieavond gehouden over het ontwerpbestemmingsplan. U kunt binnen lopen tussen 18.30 en 20.30 uur. U kunt het plan dan bekijken en daarover vragen stellen en desgewenst mondeling een zienswijze indienen. 

Reageren op ontwerpbestemmingsplan

U kunt reageren op het bestemmingsplan. Het is namelijk een ontwerpplan. Het kan aangepast worden op basis van de reacties die erop komen. Wilt u reageren? Stuur dan een brief met uw reactie (zienswijze) op het bestemmingsplan naar:  

Gemeenteraad Delft

Postbus 78

2600 ME Delft 

Vermeld in uw reactie duidelijk uw naam, adres en om welk bestemmingsplan het gaat. U kunt uw reactie indienen vanaf 17 december 2019 tot en met 27 januari 2020. Het is niet mogelijk om via e-mail een zienswijze in te dienen. 

Hoe gaat het nu verder?

Reageert u op het ontwerpbestemmingsplan? Dan ontvangt u later een nota waarin alle binnengekomen reacties zijn samengevat en beantwoord. Deze Nota zienswijzen en het bestemmingsplan worden daarna aan de gemeenteraad aangeboden.  

Vragen?

Hebt u vragen over het bestemmingsplan? Of wilt u meer informatie over bijvoorbeeld de procedure? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14015. U kunt ook altijd kijken op www.delft.nl. 

Naar boven