Burgemeester en wethouders van de gemeente Doetinchem maken bekend, dat zij op 4 december 2019 een beslissing hebben genomen op m.e.r.-aanmeldnotitie voor het outdoorbedrijf Teamgamez.

Logo Doetinchem

 

Locatie: De voorgestelde locatie betreft de Koningsweg 5 in Wehl.

 

Besluit

Een m.e.r.-procedure is voor outdoorbedrijf Teamgamez niet nodig. Dit hebben burgemeester en wethouders besloten. Er is een m.e.r.-beoordeling gedaan om de huidige fietscrossbaan als racebaan voor gemotoriseerde voertuigen (elektrisch) te gaan gebruiken. De openstelling zal meer dan 8 uren per week zijn. Uit de toetsing bleek dat er geen sprake is van bijzondere omstandigheden ten aanzien van de kenmerken en locatie van het project, die zouden kunnen leiden tot belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu.

De conclusie is dan ook dat belangrijke nadelige milieugevolgen zijn uitgesloten. Het volgen van een m.e.r.- procedure is daarom niet nodig.

 

Raadplegen van de stukken

Vanaf dinsdag 10 december 2019 kunt u het besluit en de stukken die daarbij horen digitaal bekijken bij het loket bouwen en wonen. Hiervoor moet u eerst een afspraak maken. De stukken liggen zes weken ter inzage (t/m maandag 20 januari 2020.

 

Rechtsmiddelen

Het m.e.r-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht, waartegen geen zelfstandig bezwaar en beroep mogelijk is, tenzij een belanghebbende door dit besluit rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. U kunt uw zienswijzen te zijner tijd kenbaar maken in het kader van de omgevingsvergunning milieu.

Naar boven