Gemeente Heerlen - ontwerp bestemmingsplan Kind- en buurtcentrum Passart

Logo Heerlen

 

 

Burgemeester en wethouders van Heerlen maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 9 december, gedurende een termijn van zes weken, het ontwerp van het bestemmingsplan Kind- en buurtcentrum Passart met IMRO idn: NL.IMRO.0917.BP020100W000002-0301 en ondergrond: o_ idn: NL.IMRO.0917.BP020100W000002-0301.dxf) zoals vervat in de bij dit besluit behorende verbeelding, regels, toelichting voor een ieder ter inzage ligt.

 

Het plangebied wordt gevormd door de Laurierstraat aan de westzijde, het groengebied aan de Seringenstraat aan de noordzijde, de Eikstraat aan de oostzijde en de woningen aan de Hazelaarstraat aan de zuidzijde.

 

Het bestemmingsplan wordt tevens ter advisering toegezonden aan de provincie Limburg, het Waterschap Roer en Overmaas en de betrokken rijksdiensten.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage bij de Infobalie in de Publiekshal in het Stadhuis van de gemeente Heerlen, Geleenstraat 27, op maandag, dinsdag, en vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op woensdag en donderdag van 8.30 tot 20.00 uur. Het bestemmingsplan plan is tevens in te zien via het landelijke portaal www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kunnen zienswijzen worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Heerlen, ter attentie van Domein Ruimte, Postbus 1, 6400 AA te Heerlen, onder vermelding van bestemmingsplan Kind- en buurtcentrum Passart.

 

Voor verdere vragen over het bestemmingsplan, of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het Team Beleid Ruimte. (tel.nr. 14045).

 

 

Heerlen, 4 december 2019

Burgemeester en wethouders van Heerlen.

 

Naar boven