Bestemmingsplan “Udenhoutseweg 5, Helvoirt” onherroepelijk

Logo Haaren

Burgemeester en wethouders van Haaren maken bekend dat het besluit van de raad van 26 september 2019, waarin het bestemmingsplan “‘Udenhoutseweg 5, Helvoirt’” gewijzigd is vastgesteld, op 28 november 2019 onherroepelijk is geworden.

Het plan voorziet in de sanering van een intensieve veehouderij aan de Udenhoutseweg 5 te Helvoirt. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de ruimte-voor-ruimte regeling. Middels de sloop van de stallen en het doorhalen van de fosfaatrechten ontvangt de initiatiefnemer twee ruimte-voor-ruimte titels. Deze titels worden benut voor de bouw van twee woningen op een aansluitend perceel.

Bestemmingsplan inzien

U kunt dit bestemmingsplan inzien bij de balie van de Gemeentewinkel tijdens de openingsuren van het gemeentehuis. U dient hiervoor wel een afspraak te maken. Hiervoor kunt u bellen naar 0411 - 62 72 82. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u onder het kopje “Wonen en (ver)bouwen” op “Bestemmingsplannen” en zo komt u bij het bestemmingsplan. Indien u het plan raadpleegt via www.ruimtelijkeplannen.nl, kunt u zowel op het adres zoeken als op het planidentificatienummer. Het planidentificatienummer voor dit plan is NL.IMRO.0788.BPUdenhoutseweg5-VA01.

 

Haaren, 11 december 2019

Burgemeester en wethouders van Haaren

Naar boven