Ontwerp bestemmingsplan Vliegende Vennen Noord-Oost fase III

Logo Gilze en Rijen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen hebben in haar vergadering besloten het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Vliegende Vennen Noord-Oost fase III’ voor eenieder ter inzage te leggen. Dit ontwerp bestemmingsplan betreft een plandeel van de nieuwbouwwijk Vliegende Vennen, meer precies gelegen ten zuiden van de Isabella van Spanjestraat en ten oosten van de Fanny Blankers Koenstraat in Rijen. Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende documenten, met als IMRO-nummer NL.IMRO.0784.bpherzieningvvno3-ON01, is digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Eenieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp bestemmingsplan Vliegende Vennen Noord-Oost fase III ligt met ingang van 10 december 2019 tot en met 20 januari 2020, voor 6 weken ter inzage. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Gilze en Rijen, postbus 73, 5120 AB Rijen.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.gilzerijen.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@gilzerijen.nl.Tevens is het plan raadpleegbaar via de website www.gilzerijen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Bram Keijsers, bereikbaar via tel.: 088-3821448.

 

Naar boven