Bestemmingplan “Prof. van Slogterenweg 2” vastgesteld

Logo Lisse

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) geven burgemeester en wethouders van de gemeente Lisse kennis dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 november 2019 het bestemmingsplan Prof. van Slogterenweg 2 met IMRO identificatiecode: NL.IMRO.0553.bpprofvslogterenw2-vax1, heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 11 december 2019 ter inzage in de gemeentewinkel van het gemeentehuis in Lisse. Het is voorts te raadplegen via de gemeentelijke website alsmede op ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep instellen

De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van 11 december 2019 en loopt tot en met 21 januari 2020. Om een beroepschrift in te kunnen dienen moet u belanghebbende zijn. Er kan geen beroep worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan heeft ingediend.  

Een beroepschrift moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het adres luidt: Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Inwerkingtreding van het bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag, na die, waarop de beroepstermijn afloopt.

Verzoek om een voorlopige voorziening

Indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dit vergt kan, indien beroep is ingesteld, bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Indien dit verzoek wordt ingediend binnen de beroepstermijn van 6 weken, wordt de werking van het bestemmingplan opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven