Ontwerpbestemmingsplan “Fiets- en voetpad Wanroij”

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op grond van artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

“Fiets- en voetpad Wanroij”

Het bestemmingsplan met identificatienummer NL.IMRO.1702.8BPOmmetjeWanroij-ON01 maakt de aanleg mogelijk van een fiets-/voetpad van de Kattenstraat naar de Peelkant te Wanroij.

Het ontwerp bestemmingsplan ligt met ingang van dinsdag 10 december 2019 voor de duur van zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl (rechtstreekse link https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.1702.8BPOmmetjeWanroij-ON01).

Eenieder is gerechtigd binnen genoemde termijn mondeling en schriftelijk zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan kenbaar te maken bij de gemeenteraad, Postbus 40, 5845 ZG SINT ANTHONIS. Indien u mondeling wilt inspreken, dan kunt u zich wenden tot de heer G. Kusters, telefoonnummer (0485) 388 850.

Sint Anthonis, 9 december 2019

Naar boven