Melding voorgenomen concentratie MPR Invest B.V. (Van Loon Group) en Veloma Beheer B.V. (Verhey Vlees B.V.), Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/19/037572

Op 28 november 2019 heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

MPR Invest B.V., Veloma Beheer B.V. wil overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • MPR Invest B.V.: beheermaatschappij van een aantal ondernemingen (bekend als de Van Loon groep) die diverse soorten vlees en vleesproducten levert aan afnemers in de retail, foodservice, maaltijdbereiding en industrie, waaronder technische rundvleesdelen (zgn. “bulkstukken” als biefstuk, braad- en bakvleesstukken) en rundersnippers, in landen binnen en buiten de EU;

  • Veloma Beheer B.V.: moedermaatschappij van Verhey Vlees B.V. die technische rundvleesdelen (zgn. “bulkstukken” als biefstuk, braad- en bakvleesstukken) en rundersnippers levert aan industriële afnemers in landen binnen de EU.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/19/037572 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt, voor deze: B.L.K. Vroomen Teammanager Directie Mededinging

Naar boven