Inspraak bestemmingsplan Buitengebied Noordoost

Logo Breda

 

Voor het buitengebied van Teteringen heeft de Gemeente Breda een nieuw bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan Buitengebied Noordoost is in deze fase nog een conceptontwerpbestemmingsplan dat voor u ter inzage ligt.

Naast het conceptontwerp van het bestemmingsplan is er ook voor het betreffende plangebied een milieueffectrapportage opgesteld. Deze zal tevens voor u ter inzage liggen.

 

Ter inzage

U kunt het conceptontwerp van het bestemmingsplan Buitengebied Noordoost en de milieueffectrapportage (NL.IMRO.0758.BP2017232001.CO01) vanaf 11 december 2019 digitaal raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Inspraak

Van 11 december 2019 tot en met 31 januari 2020 kunt u schriftelijk uw inspraakreactie op het conceptontwerp van het bestemmingsplan indienen. Deze stuurt u dan naar het College van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH te Breda.

Naar aanleiding van de ingekomen inspraakreacties kan het conceptontwerpbestemmingsplan worden aangepast. Daarna volgt de officiële bestemmingsplanprocedure met opnieuw een terinzagelegging van 6 weken van een ontwerp van het bestemmingsplan. Gedurende deze termijn kunt u dan, indien u hiertoe aanleiding ziet, een zienswijze indienen.

 

In formatie bijeenkomst

U bent verder van harte welkom bij de informatiebijeenkomst over dit plan. Deze bijeenkomst vindt plaats op 14 januari 2020 om 19.30 uur, in ‘t Web, Zuringveld 1 te Teteringen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over het plan en kunt u vragen stellen aan de aanwezige deskundigen.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl of bel 14 076

Naar boven