Ontwerpbestemmingsplan ‘Hogeweg 124-126’

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Hogeweg 124-126’ ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling om aan de Hogeweg ter hoogte van huisnummers 124-126 in totaal zeven woningen te mogen bouwen. Drie woningen mogen direct aan de Hogeweg worden gebouwd ter vervanging van twee bestaande woningen, de andere vier woningen komen op het achterterrein. Het voormalige garagebedrijf op het achterterrein zal worden verwijderd.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken zijn met ingang van vrijdag 6 december 2019 gedurende zes weken digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder planID NL.IMRO.0450.BPHogeweg124126-ON01. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentehuis van Uitgeest aan Middelweg 28.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij de gemeenteraad van Uitgeest, postbus 7, 1910 AA Uitgeest, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Hogeweg 124-126’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het Team Plannen en Projecten, tel. 14 0251. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Uitgeest, tel. 14 0251 of via e-mail martijnknol@debuch.nl.

Uitgeest, 5 december 2019

Naar boven