Ontwerpprojectbesluit voor de bouw van een loods Haaftenseweg/Zijlsteegt ong. Rumpt ter inzage, West Betuwe

Logo West Betuwe

Met ingang van donderdag 5 december a.s. ligt gedurende zes weken ter inzage het ontwerp besluit voor het oprichten van een loods op een terrein hoek Haaftenseweg/Zijlsteeg te Rumpt. Zienswijzen kunnen worden ingediend tot en met 15 januari 2020 bij het college van burgemeester en wethouders van West Betuwe.

Ter inzage 

Het ontwerpbesluit ligt met de daarbij behorende stukken ter inzage op het gemeentehuis van West Betuwe. Bezoekadres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U bereikt ze via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl.

Het ontwerpbesluit is tevens te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt hierbij zoeken op het adres: NL.IMRO.1960.RMOzijlsteeg-OW01.

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging van 5 december 2020 tot en met 15 januari 202 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u richten aan het college van B&W, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven, dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, eerst een afspraak te maken met H. Kamies, via het Klantencontactcentrum (tel. 0345-728800; alleen tijdens kantoortijden).

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

 

Naar boven