Bestemmingsplan Langeweg 77-85, Florensis gewijzigd vastgesteld

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Langeweg 77-85, Florensis op 11 november 2019 door de gemeenteraad gewijzigd is vastgesteld en ter inzage liggen van 5 december 2019 tot en met 15 januari 2020: Dit bestemmingsplan maakt een herstructurering op het bedrijfsterrein van Florensis aan de Langeweg 77-85 mogelijk, gericht op een duurzame en innovatieve ontwikkeling van het bedrijf.

Stukken ter inzage

Van 5 december 2019 tot en met 15 januari 2019 ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage. U kunt de betreffende stukken vinden op de volgende locaties:

  • -

    Op de website www.ruimtelijkeplannen.nl is het vastgestelde digitale bestemmingsplan geplaatst. Deze kunt u vinden via de volgende plan-identificatienummer: * bestemmingsplan Langeweg 77-85, Florensis: NL.IMRO.0531.bp33LangewegFLOR-3001

  • -

    Het bestemmingsplan is geplaatst op de gemeentelijke website www.hendrik-ido-ambacht.nl;

  • -

    De papieren versies van de stukken zijn tijdens de openingsuren in te zien in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

Indienen beroep en verzoek om voorlopige voorziening

Voor het vastgestelde bestemmingsplannen geldt dat hiertegen beroep kan worden ingesteld. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep tegen het vastgestelde bestemmingsplan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben kenbaar gemaakt bij de gemeenteraad;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen kenbaar te maken bij de gemeenteraad.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Bovengenoemden kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dit geval treedt de besluitvorming niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Naar boven