Inspraak voorontwerp bestemmingsplan Scheemda

Logo Oldambt

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het voorontwerp bestemmingsplan ‘Scheemda’ is vastgesteld.

Met dit nieuwe bestemmingsplan wordt voorzien in de actualisering van het bestemmingsplan ‘Scheemda’ uit 2009.

Het voorontwerp bestemmingsplan ‘Scheemda’ ligt vanaf 5 december 2019 voor een periode van zes weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten tijdens de openingstijden. Tevens kan een mondelinge inspraakreactie worden ingediend.

Het voorontwerp bestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl 

U kunt het plan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het plan is: NL.IMRO.1895.03BP0008-0201. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kunnen ingezetenen van de gemeente Oldambt en belanghebbenden schriftelijke een inspraakreactie geven op voorontwerp bestemmingsplan. De inspraakreacties kunnen worden gezonden aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten.

Ook het indienen van een mondelinge inspraakreactie is mogelijk. Hiervoor kunt u contact opnemen met het cluster Ruimtelijke Zaken, team Ruimte en Economie, via het telefoonnummer (0597) 48 20 00.

 

Winschoten, 4 december 2019

Naar boven