Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan Vredehofstraat 31

Logo Soest

 

Algemeen

Burgemeester en wethouders van Soest maken ingevolge het bepaalde in art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), dat de gemeenteraad bij besluit van 21 november 2019 het bestemmingsplan Vredehofstraat 31 ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het vastgestelde bestemmingsplan gaat over het pand Vredehofstraat 31 en voorziet het plangebied van een actuele bestemmingsplanregeling en biedt ruimte voor (toekomstige) ontwikkelingen.

 

Ter inzage vastgesteld bestemmingsplan Vredehofstraat 31

Het vastgestelde bestemmingsplan ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen vanaf 5 december 2019 tot en met 15 januari 2020 ter inzage bij Idea Soest (Willaertstraat 49).

 

Daarnaast ligt het vastgestelde bestemmingsplan ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis. Het inzien van het ontwerpbestemmingsplan bij het Omgevingsloket kan alleen op afspraak. Een afspraak kan gemaakt worden via www.soest.nl/afspraak of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer (035) 60 93 411. Tegen betaling van leges kan bij het Omgevingsloket een afschrift worden verstrekt van de ter inzage gelegde stukken.

 

Digitaal raadplegen

Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal in te zien via:

 

Het planidentificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.0342.BPSOE0045-0301. Het digitale bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl is authentiek en rechtsgeldig en prevaleert bij twijfel of verschil boven het analoge bestemmingsplan (zoals een pdf of een papieren versie).

 

Beroep en voorlopige voorziening

Tijdens de terinzagelegging van zes weken kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die overeenkomstig artikel 3.8 lid 1 van de Wro, kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

 

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (ABRvS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking op het besluit. Daarvoor moet naast het beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden gericht aan de Voorzitter van de ABRvS, op bovenstaand adres.

 

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven