Gemeente De Bilt – Terinzagelegging ontwerpwijzigingsplan Koningin Wilhelminaweg 259 te Groenekan

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt geeft, op grond van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), artikel 3.6, 1.2.1a van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van de terinzagelegging van het ontwerpwijzigingsplan:

• Wijzigingsplan Koningin Wilhelminaweg 259 te Groenekan.

Plangebied

Het plangebied betreft het perceel Koningin Wilhelminaweg 259 te Groenekan.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan is het planologisch vastleggen van het feitelijke bedrijfsgebruik en het verruimen van het bestaande bestemmingsvlak met 5 meter (oostelijk en zuidelijk) op het perceel.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan Koningin Wilhelminaweg 259 te Groenekan met de daarbij behorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage van donderdag 5 december 2019 tot en met woensdag 15 januari 2020. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.17005WP0002-ON01.

De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Indienen zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een belanghebbende schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpwijzigingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan ‘college van burgemeester en wethouders van De Bilt’. Per post via: Postbus 300, 3720 AH Bilthoven. Degenen die mondeling een zienswijze kenbaar willen maken kunnen binnen de bovengenoemde termijn contact opnemen met de hierna genoemde contactpersoon.

Het is niet mogelijk via e-mail een zienswijze in te dienen.

Vervolgtraject

Alle zienswijzen worden opgenomen in een zienswijzennota. De zienswijzennota maakt deel uit van het door het college te nemen besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan. Ingediende zienswijzen kunnen aanleiding geven tot aanpassingen. Het ontwerpwijzigingsplan wordt dan gewijzigd vastgesteld.

De bekendmaking van de vaststelling zal in het elektronisch gemeenteblad, de Staatscourant en op de gemeentelijke website worden gepubliceerd. Indieners van een zienswijze worden hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over de ontwerpwijzigingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met Hugo Bartelink van gebiedsteam Groene Kernen/Sociale en Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente De Bilt via telefoonnummer (030) 228 94 11.

Naar boven