Terinzagelegging voorontwerp bestemmingsplan Gemaalweg - Tholen

Logo Tholen

Burgemeester en wethouders van gemeente Tholen geven kennis van de terinzagelegging van het voorontwerpbestemmingsplan:

Bestemmingsplan: Gemaalweg Tholen

Plangebied: Het plangebied betreft de percelen 1313, 1324, 1674, 1768 en 1897 aan de Gemaalweg te Tholen en de Platteweg 34 in Scherpenisse.

Aanleiding: Dit bestemmingsplan heeft tot doel het bouwen van één woning op het perceel 1897 aan de Gemaalweg te Tholen planologisch mogelijk te maken door het verplaatsen van een bouwrecht van het perceel aan de Platteweg 34 in Scherpenisse. Voor de percelen 1313 en 1324 wordt een fout in de herziening van het bestemmingsplan Buitengebied Tholen gerectificeerd.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 29 november 2019 tot en met 10 januari 2020, dus gedurende zes weken, ter inzage in de leesruimte van de centrale hal van het gemeentehuis te Tholen, Hof van Tholen 2 te Tholen.

U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0716.bpgemaalwegTHL.VO01

Indienen inspraakreacties

Iedereen die in de gemeente een belang heeft kan schriftelijk een inspraakreactie indienen over dit bestemmingsplan. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tholen, Postbus 51 te 4690 AB Tholen, gestuurd worden. Schriftelijke reacties kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging ook per email worden aangeboden via het e-mailadres gemeente@tholen.nl ter attentie van afdeling ROVH, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling. Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling ROVH, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer 14 0166.

Naar boven