Ontwerp bestemmingsplan “Kornhorn, Provincialeweg 81”

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders van Westerkwartier maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Kornhorn, Provincialeweg 81”ter inzage ligt.

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van het agrarische bouwvlak op het perceel Provincialeweg 81 te Kornhorn. Op deze wijze kan het bestaande agrarische bedrijf in de toekomst geleidelijk uitbreiden en voldoen aan de eisen voor dierenwelzijn en duurzaamheid. Om de uitbreiding van het bouwvlak mogelijk te maken is een wijziging nodig van de geldende bestemmingsplannen ‘Buitengebied Grootegast’ en ‘Buitengebied Grootegast 2010 – Gedeeltelijke herziening 2014’.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kornhorn, Provincialeweg 81’ ligt vanaf maandag 2 december 2019 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis te Grootegast (Hoofdstraat 97 te Grootegast). Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal geraadpleegd worden via www.ruimtelijkeplannen.nl (plancode: NL.IMRO.1969.BPBG19HERS1-OW01).

Zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan iedereen de stukken inzien en schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Westerkwartier, postbus 100, 9350 AC Leek.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het

Klantcontactcentrum van de gemeente Westerkwartier (tel. 14 0594).

 

Naar boven