Terinzagelegging vastgesteld bestemmingsplan “Prinses Marijkeweg 15, Meerkerk”

Logo Vijfheerenlanden

Burgemeester en wethouders van Vijfheerenlanden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het vastgestelde bestemmingsplan “Prinses Marijkeweg 15, Meerkerk” ter inzage ligt.

Doel van het bestemmingsplan is de ontwikkeling van drie woningen mogelijk maken, waarvan een vrijstaande woning en twee seniorenwoningen. Gelegen op het perceel Prinses Marijkeweg 15, nabij de bestaande pastoriewoning.

Het bestemmingsplan kan vanaf vrijdag 29 november 2019 tot en met donderdag 9 januari 2020 tijdens kantooruren worden ingezien in de centrale hal van het Stadhuis aan de Voorstraat 30 te Vianen.

De documenten zijn op papier in te zien bij de balie en digitaal via de publiekscomputer in de centrale hal. De ter inzage liggende stukken kunnen eveneens worden geraadpleegd via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het digitale identificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1961.bpMRKprmarijkewg15‐VA01.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt of die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, dan wel de belanghebbende die bezwaar heeft tegen de in het bestemmingsplan aangebrachte wijzigingen, kan op grond van artikel 8.2 van de Wet op de ruimtelijke ordening gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen en een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het beroepschrift dient in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ingevolge artikel 3.8, vijfde lid van de Wet ruimtelijke ordening treedt het besluit in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien echter bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan als bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, treedt het besluit pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven