Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen Hoevensestraat 23 en 25

Logo Vught

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vught maken bekend, dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor de oprichting van een woning aan de Hoevensestraat 23. De aanvraag heeft betrekking op de activiteiten ‘handelen in strijd met planologische regels’. Hiertoe heeft de gemeenteraad een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven op 31 januari 2019. Op deze aanvraag om omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure van toepassing.

Hoe kunt u het plan inzien?

De ontwerp omgevingsvergunning, de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en de aanvraag met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 7 februari 2019 tot en met 20 maart 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Vught. Alle documenten zijn elke werkdag van 9.00 uur tot 17.00 uur (vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur) in te zien bij de Ontvangst en Informatie balie. U kunt de stukken ook raadplegen via internet (www.ruimtelijkeplannen.nl) onder ID-nummer NL.IMRO.0865.bgPBHoevensestr23-ON01, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Hoe kunt u reageren op het plan?

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders en worden verzonden aan Gemeente Vught, Postbus 10.100, 5260 GA Vught. Voor nadere informatie of het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 073-6580680.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikkingen en men belanghebbende is.

 

Naar boven