Ontwerpbestemmingsplan '1e herziening Stadswerven, locatie Woongebied 2, 4, 6 en 7' ter inzage.

Logo Dordrecht

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het ontwerpbestemmingsplan '1e herziening Stadswerven, locatie Woongebied 2, 4, 6 en 7' (NL.IMRO.0505.BP199Herzstadswwg-2001) met bijbehorende stukken met ingang van 2 december 2019 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl/ruimtelijkeplannen.

Het plan kan ook worden ingezien via www.ruimtelijkeplannen.nl onder het bovenvermelde planidentificatienummer.

De gemeenteraad heeft op 10 mei 2016 het bestemmingsplan Stadswerven vastgesteld. In dit plan zijn in de bestemming Woongebied per deelgebied de maximaal te realiseren woningaantallen vastgelegd. Omdat het aantal woningen in reeds gerealiseerde deelgebieden niet optimaal benut is en wegens voortschrijdend stedenbouwkundig inzicht aangaande deelgebied 7, wordt voorgesteld om de te realiseren aantallen woningen anders over de deelgebieden te verdelen. Het betreft de deelgebieden 2, 4, 6 en 7 gesitueerd op de kop van de Staart. Het totaal aantal woningen verandert niet. 

Deze 1e herziening van het bestemmingsplan Stadswerven, locatie Woongebied deelgebieden 2, 4, 6 en 7 is opgesteld om de maximale woningaantallen per deelgebied te wijzigen.

Een ieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (t/m 13 januari 2020) bij de gemeenteraad zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: Gemeenteraad van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van 'zienswijze ontwerpbestemmingsplan 1e herziening Stadswerven, locatie Woongebied 2, 4, 6 en 7'.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk 9 januari 2020 een telefonische afspraak te worden gemaakt, tel. (078) 7704929.

 

 

Dordrecht, 29 november 2019

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven