Gemeente Tynaarlo - ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Kernen - Hunzeweg 82 De Groeve’ ter inzage

Logo Tynaarlo

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kleine Kernen - Hunzeweg 82 De Groeve’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud

De voormalige basisschool OBS De Schuthoek aan de Hunzeweg 82 in De Groeve is verkocht ten behoeve van bewoning in combinatie met aan huis verbonden bedrijvigheid. De bestemming dient hiervoor aangepast te worden, waarbij een deel van het pand wordt gebruikt voor bewoning door 1 huishouden en het overige deel voor een yogapraktijk in combinatie met acupunctuur. Het initiatief maakt gebruik van de bestaande bebouwing mogelijk.

Inzien van de stukken

Het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 27 november 2019 tijdens onze openingstijden gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Kornoeljeplein 1 te Vries. Buiten de openingstijden is inzage van het ontwerp-bestemmingsplan na telefonische afspraak mogelijk.

Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor het raadplegen van dit plan op de landelijke website kunt u gebruik maken van de imrocode (planID) NL.IMRO.1730.Hunzeweg82DG-0201.

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 9480 AA te Vries. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Wij maken hiervoor graag een afspraak met u.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven