Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Vuren, de Grienden, gemeente West Betuwe

Logo West Betuwe

Met ingang van maandag 25 november 2019 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Vuren, de Grienden’ gedurende zes weken ter inzage. Zienswijzen kunnen worden ingediend tot en met zondag 5 januari 2020 bij het college van burgemeester en wethouders.

Toelichting

Het plan betreft het omzetten van een aantal grienden naar agrarische grond. Ter compensatie wordt elders agrarische grond omgezet naar natuur.

Ter inzage 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de daarbij behorende stukken op afspraak ter inzage op het gemeentehuis van West Betuwe. Bezoekadres: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen. Voor het maken van een afspraak neemt u contact op met de Omgevingsdienst Rivierenland (ODR). U bereikt ze via (0344) 579314 of info@odrivierenland.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de landelijke voorziening: www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt bij het zoeken gebruik maken van de volgende planidentificatiecode: NL.IMRO.1960.VurGriendenHeuD681-ON01

Reageren

Gedurende de termijn van terinzagelegging van donderdag 7 november 2019 tot en met woensdag 18 december 2019 kan één ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen. Een (bij voorkeur) schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van B&W, Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen. Indien u een mondelinge zienswijze wilt geven, dan dient u hiervoor, uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, eerst een afspraak te maken via het Klantencontactcentrum (tel. 0345-728800); alleen tijdens kantoortijden.

 

Naar boven