Voorontwerpbestemmingsplan Achtersloot 61 in IJsselstein

Logo IJsselstein

Burgemeester en wethouders van IJsselstein maken bekend dat zij het voorontwerpbestemmingsplan ‘Achtersloot 61’ (NL.IMRO.0353.Asloot61-Vo01) ter inzage leggen. Dit voorontwerp is opgesteld om de herbouw van het achterhuis van de monumentale woonboerderij en het toevoegen van een woning in dit achterhuis mogelijk te maken.

Inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Achtersloot 61’ ligt van donderdag 28 november 2019 tot en met woensdag 8 januari 2020 ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het stadhuis van IJsselstein. Daarnaast is het voorontwerp digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (u kunt het plan vinden via de locatie of via NL.IMRO.0353.Asloot61-Vo01). U kunt gedurende de inzagetermijn een mondelinge of schriftelijke inspraakreactie indienen.

U kunt uw schriftelijke inspraakreactie richten aan het college van burgemeester en wethouders van IJsselstein, per adres Omgevingsdienst Regio Utrecht, postbus 13101, 3507 LC Utrecht, onder vermelding van ‘Inspraakreactie vobp Achtersloot 61’. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie wordt u verzocht een afspraak te maken met mw. S. Tijdink van de Omgevingsdienst Regio Utrecht via telefoonnummer 088 022 5000.

Vervolg

Na afloop van de termijn zullen de reacties samengevat en gezamenlijk beantwoord worden in een nota. Deze zal, na bestuurlijke instemming, gezonden worden aan de indieners van een reactie. Tevens zal er een ontwerp bestemmingsplan opgesteld worden en deze zal voor een termijn van zes weken ter inzage worden gelegd. Daarop kan gereageerd worden met een zienswijze.

 

IJsselstein, 27 november 2019

Naar boven