Ontwerpbestemmingsplan ‘Parapluplan 2020’

Logo Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken bekend, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, dat voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Parapluplan 2020’.

Doel van voorliggend paraplubestemmingsplan is de totstandkoming van een eenduidige en verruimde regeling om de bewoning van bestaande bedrijfswoningen op bedrijventerreinen door werknemers van het bedrijf (waarvan de aanwezigheid in het kader van de bedrijfsvoering niet noodzakelijk is) te legaliseren. Tevens heeft de gemeente Neder-Betuwe de behoefte aan een regeling om de kamergewijze verhuur van woningen in het buitengebied tegen te gaan. Een paraplubestemmingsplan biedt de mogelijkheid alle - voor deze aspecten relevante - bestemmingsplannen binnen de gemeente in één keer te wijzigen.

Inzageperiode: 28 november 2019 t/m 9 januari 2020

Inzageplaatsen:

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen: tijdens inzagetermijn en mogelijk door eenieder, bij de gemeenteraad, t.a.v. de raadsgriffier, postbus 20, 4043 ZG Opheusden. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken. 

Opheusden, 27 november 2019

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe

Naar boven