Ontwerpbestemmingsplan Reijerscop 24a met gecoördineerde omgevingsvergunning

Logo Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken conform het bepaalde in artikel 3.8 en artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 28 november gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

1. het ontwerp bestemmingsplan Reijerscop 24 (planidentificatienummer NL.IMRO.0632.BPReijerscop24a-OW01);

2. de hieraan gerelateerde omgevingsvergunning met OLO-nummer 3026179.

Plangebied en doel

Op het perceel Reijerscop 24a in Harmelen is sinds 2008 een agrarisch loonbedrijf gevestigd. Met het bestemmingsplan krijgt het perceel een bedrijvenbestemming. Om het geluidsniveau op het terrein iets te beperken zal een nieuwe opslagloods annex geluidwerende muur (evenwijdig aan de snelweg) worden gebouwd.

Coördinatie

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening gemeente Woerden 2012 maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. De voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten wordt tegelijk behandeld. Naast het bestemmingsplan wordt ook de omgevingsvergunning gecoördineerd behandeld.

Inzien

Het plan ligt ter inzage van 28 november 2019 tot en met 8 januari 2020. Het plan en bijbehorende relevante stukken kunt u vinden op www.woerden.nl > inwoners > bouwen, verbouwen en slopen > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding. De stukken zijn ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en hebben het planidentificatienummer NL.IMRO.0632.BPReijerscop24a-OW01. Ook kunt u de stukken inzien in de hal van het stadhuis (Blekerij 14).

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Woerden, p.a. team ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail. Wel kunt u digitaal een zienswijze indienen via onze website (met DigiD).

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen telefonisch een afspraak maken met mevrouw Van Galen (bestemmingsplan) en de heer Basoglu (omgevingsvergunning) via telefoonnummer 14 0348. Voor vragen of meer informatie kunt u ook bij hen terecht.

 

27 november 2019

 

Naar boven