Ontwerpbestemmingsplan ‘Kroppestraat Swalmen C3148’

Logo Roermond

Het college van burgemeester en wethouders van Roermond maakt overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kroppestraat Swalmen C3148’ (NL.IMRO.0957.BP00000288-ON01) van woensdag 27 november 2019 tot en met dinsdag 7 januari 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het Stadskantoor, Kazerneplein 7 te Roermond. Tevens is het bestemmingsplan digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een kleinschalige verblijfsrecreatieve voorziening mogelijk. Nabij een bestaande paardenstal mag een vakantiewoning worden gerealiseerd. Hiermee wordt een mogelijkheid gecreëerd voor mensen die op vakantie willen gaan met hun paard en tochten willen ondernemen in het buitengebied. De beoogde accommodatie is geschikt voor maximaal 8 personen en maximaal 3 paarden (de capaciteit van de bestaande stal wordt niet uitgebreid). Tevens vind er een landschappelijke inpassing plaats.

Tijdens de inzagetermijn is het mogelijk om uw zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan, bij voorkeur schriftelijk, in te dienen bij de gemeenteraad van de gemeente Roermond, Postbus 900, 6040 AX Roermond. U kunt ook mondeling uw zienswijze indienen, hiervoor dient u eerst een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoon (0475) 35 94 70.

Naar boven