ONTWERP-BESTEMMINGSPLAN De Gouw 68 en 71 te Hoogkarspel ter inzage

Logo Drechterland

Burgemeester en wethouders van Drechterland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘De Gouw 68 en 71’ vanaf donderdag 28 november 2019 voor een ieder ter inzage ligt. De bekendmaking is op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inhoud bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan verbindt twee bestaande agrarische bouwvlakken. De situering, oppervlakte en bouwnormen blijven ongewijzigd ten opzichte van de bestaande situatie. Verstedelijkingsmogelijkheden nemen daarmee niet toe. De verbinding wordt gelegd omdat het volwaardig agrarisch bedrijf ter plaatse op beide percelen onlosmakelijk met elkaar verbonden bedrijfsactiviteiten uitvoert. Wij achten het daarmee verantwoord en wenselijk dat de agrarische bedrijfsfunctie geborgd blijft middels de planologische verbinding.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer is NL.IMRO.0498.BPDeGouw68en71-ON01. U kunt het plan ook inzien tijdens openingstijden in het gemeentehuis Hoogkarspel, bij het omgevingsloket. Maakt u hiervoor een afspraak met dhr. Groefsema van de afdeling Ruimte (contactgegevens zie onderstaande alinea).

Zienswijze indienen

Vanaf donderdag 29 november 2019  heeft een ieder gedurende zes weken de mogelijkheid schriftelijk (voorkeur) of mondeling een zienswijze in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Drechterland, postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze neemt u contact op met dhr. M. Groefsema van de afdeling Ruimte, tel. 0228-534100. Het indienen van zienswijzen via email is niet mogelijk. Voor zowel de schriftelijke als de mondelinge zienswijzen geldt, dat gemotiveerd moet worden aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven