Zuiderparkweg, ontwerpbestemmingsplan en ontwerp omgevingsvergunningen, coördinatieregeling

Logo 's-Hertogenbosch

 

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 en paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening en op basis van de Coördinatieverordening gemeente ‘s-Hertogenbosch

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuiderparkweg’ (NL.IMRO.0796.0002434-1301) samen met de ontwerp omgevingsvergunningen met ingang van 28 november 2019 gedurende zes weken ter inzage liggen.

 

De besluiten worden gecoördineerd voorbereid op grond van de coördinatieregeling, artikel 3.31 Wet ruimtelijke ordening en op basis van de Coördinatieverordening gemeente ’s-Hertogenbosch. Dit betekent dat de procedure tot verlening van de omgevingsvergunningen voor de nieuwbouw van het woonzorgcomplex met een hostelfunctie en de nieuwbouw van sociale huurwoningen gelijk oploopt met de bestemmingsplanprocedure.

De locatie van het plan ligt aan de noordzijde van de Zuiderparkweg tussen het Zuiderpark en de Zuiderpassage in.

 

Op 12 december 2019 is er een inloopavond over dit plan. Deze vindt plaats in BBS Nieuw Zuid aan de Jac. van Looystraat 5 te ‘s-Hertogenbosch van 18.30 tot 20.30 uur. Op deze avond zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uw vragen te beantwoorden. U kunt binnen deze tijd binnenlopen wanneer het u uitkomt. Er wordt geen presentatie gegeven.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunningen ter inzage liggen, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij respectievelijk de gemeenteraad en het college van burgemeester en wethouders indienen.

 

Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: de gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9222355.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. U kunt dan bellen met mevrouw M. Scholten van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel (073) 615 3251.

 

Wilt u reageren op de ontwerp omgevingsvergunningen?

  • U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar: het college van burgemeester en wethouder van ’s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch;

  • Wilt u mondeling een zienswijze naar voren brengen? Hiervoor kunt u een afspraak maken. U kunt dan bellen met mevrouw M. Scholten van de afdeling Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, tel (073) 615 3251.

 

 

 

 

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunningen liggen met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen en het ontwerpbestemmingsplan ook op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

Op de voorbereiding en het te nemen besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dat betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Crisis- en herstelwet is te raadplegen op www.wetten.overheid.nl.

Naar boven