Ontwerp van het wijzigingsplan Holtweg 2, Wilp

Logo Voorst

 

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

 

Vanaf 21 november 2019 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage een ontwerp van het wijzigingsplan Holtweg 2, Wilp (NL.IMRO.0285.20286-OW00). Het achterliggende bestemmingsplan ligt eveneens ter inzage. Dit ontwerp en de bijbehorende stukken kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor maakt u een afspraak met Laurens Nijman. Zijn telefoonnummer is 0571-27 98 29. Dit ontwerp en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Bekijk de stukken op www.voorst.nl onder Wonen | Ruimtelijke Ontwikkeling, Bouwen en Wonen | Ruimtelijk plan raadplegen | Ruimtelijke plannen: ter inzage. De stukken zijn ook te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Dit wijzigingsplan maakt de wijziging van een agrarische bestemming in een woonbestemming mogelijk aan de Holtweg 2 in Wilp.

Zienswijze

Tijdens de bovengenoemde periode kunnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze stuurt u naar het college van burgemeester en wethouders. Het emailadres is gemeente@voorst.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpwijzigingsplan Holtweg 2, Wilp. Voor een mondelinge zienswijze neemt u contact op met Laurens Nijman.

Twello, 20 november 2019

J.T.H.M. Penninx, burgemeester

E.J.M. van Leeuwen, secretaris

Naar boven