Vaststelling bestemmingsplan ‘Polderdreef 5, Liessel’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 12 november 2019 het bestemmingsplan ‘Polderdreef 5, Liessel’ (NL.IMRO.0762.BP201901-C001) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Voor welk gebied is dit?

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied aan de Polderdreef 5 in Liessel, kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie T, nummers 883 en 884. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen of u kunt het bestemmingsplan digitaal raadplegen.

Wat zijn de plannen?

Het bestemmingsplan ‘Polderdreef 5, Liessel’ maakt de omschakeling van een intensieve

veehouderij naar een agrarisch technisch hulpbedrijf, gecombineerd met akkerbouw mogelijk.

Wat ligt ter inzage?

Het vastgestelde bestemmingsplan, de hierbij behorende bijlagen en het raadsbesluit liggen ter inzage. Het bestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van 22 november 2019 gedurende 6 weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

 

 

Wat betekent dit voor u?

 

Rechtsmiddelen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

 

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11. 

 

Naar boven