Bestemmingsplan Rozemarijn 1 Wateringen

Logo Westland

Naam : Rozemarijn 1, Wateringen

Soort plan : Bestemmingsplan

Status : 12-11-2019 vastgesteld

Publicatiedatum : 21-11-2019

Reactietermijn : vrijdag 22 november 2019 t/m vrijdag 3 januari 2020

Nummer : NL.IMRO.1783.WATROZEMARIJN1pbp

Artikel : 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Omschrijving

Het ontwerp bestemmingsplan 'Rozemarijn 1, Wateringen’ maakt de bouw van 20 ééngezinswoningen en 1 vrijstaande woning mogelijk in 2 lagen met een kap.

Het grootste gedeelte, 20 woningen, betreft rijwoningen. Deze woonbebouwing is een passende invulling voor deze locatie, die omgeven wordt door bestaande woonbebouwing in verschillende vormen. De nieuwe bebouwing volgt de lijn van de al aanwezige straten, de Rozemarijn en de Gele Meerbloem.

Het parkeren voor de woningen is geconcentreerd op een centrale parkeerplaats naast de woningen aan de Rozemarijn. Via (achter) paden is de parkeerplaats vanaf de woningen te bereiken. Daarnaast zullen 3 woningen ook een parkeerplaats op eigen terrein hebben. Dit parkeren zal plaatsvinden naast deze woningen.

Wilt u het plan bekijken?

U kunt plan en bijlagen bekijken via www.140174.nl/ruimtelijkeplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het is ook mogelijk om de stukken op afspraak in te zien bij het Omgevingscontactcentrum. U belt hiervoor tijdens kantoortijden op 14 0174.  

Wilt u reageren op het plan?

U kunt schriftelijk beroep indienen binnen de reactietermijn bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag indien u als belanghebbende:

- tijdig tegen het ontwerp plan een zienswijze naar voren heeft gebracht;

- aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze in te dienen;

- bedenkingen heeft tegen de wijzigingen ten opzichte van het ontwerp.

Crisis- en herstelwet

Op dit besluit voor gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan Rozemarijn 1, Wateringen is Afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit brengt met zich mee dat alle beroepsgronden in het beroepschrift moeten worden opgenomen. Na afloop van de beroepstermijn kunnen geen nieuwe beroepsgronden worden aangevoerd.

Voorlopige voorziening

Indien u beroep heeft ingesteld kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven