Ontwerp-bestemmingsplan Duindorp-Bosjes van Poot 1e herziening

Logo 's-Gravenhage

Het ontwerp-bestemmingsplan Duindorp-Bosjes van Poot 1e herziening wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 21 november 2019 tot en met 2 januari 2020 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

- op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

- digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Het doel van de voorliggende herziening van het bestemmingsplan Duindorp-Bosjes van Poot is het herstellen van een onvolkomenheid in de begripsbepaling peil in de regels en het daarmee in overeenstemming brengen met de in de toelichting beschreven uitgangspunten. Het gaat derhalve uitsluitend om een correctie van de regels.

Dit reparatieplan bestaat uit een gedeeltelijke verbetering van de begripsbepaling peil en vervangt artikel 1:81 lid c van de begripsbepaling peil van de regels in het moederplan Duindorp-Bosjes van Poot.

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 3573. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven