Vaststelling bestemmingsplan ‘Kom Schijndel, herziening Mgr. Bekkersstraat ong.’

Logo Meierijstad

Burgemeester en wethouders van Meierijstad maken ter voldoening aan artikel 3.8 lid 3 Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het bestemmingsplan ‘Kom Schijndel, herziening Mgr. Bekkersstraat ong.’, zoals dit door de gemeenteraad bij besluit van 7 november 2019 is vastgesteld, met ingang van 19 november 2019 gedurende zes weken, van 19 november 2019 tot 30 december 2019 voor een ieder ter inzage ligt in het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Veghel, gedurende openingstijden. Tevens is het bestemmingsplan ‘Kom Schijndel, herziening Mgr. Bekkersstraat ong.’ elektronisch raadpleegbaar op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1948.SCH001BP0012019P-VG01

Het bestemmingsplan ‘Kom Schijndel, herziening Mgr. Bekkersstraat ong.’ maakt het realiseren van een woning mogelijk ten noordwesten van Mgr. Bekkersstraat 165 in Schijndel.

Voor de realisatie van het plan kan niet worden voldaan aan de voorkeurswaarde voor geluidsbelasting uit de Wet geluidhinder. Omdat bronmaatregelen, zoals een reductie van de maximum snelheid of het toepassen van een stil wegdek gelet op de aard van de weg en het financiële aspect, niet doelmatig zijn is een hogere waarde voor de ten hoogste toelaatbare geluidbelasting vastgesteld.

Binnen deze termijn van zes weken kan beroep tegen het raadsbesluit worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • 1.

    belanghebbenden, die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerp bestemmingsplan;

  • 2.

    belanghebbenden, die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest binnen de gestelde termijn een zienswijze tegen het ontwerp bestemmingsplan in te dienen;

  • 3.

    belanghebbenden bij het hogere waarde besluit op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder. 

    Tevens kunnen, in geval van onverwijlde spoed, voornoemde belanghebbenden tijdens de beroepstermijn de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. Bij dit verzoek dient een afschrift van het ingediende beroepschrift te worden overgelegd.

     

U kunt voor nadere informatie contact opnemen met Thieu van Asperen van het atelier Gebiedsontwikkeling en Planologie, bereikbaar via telefoonnummer 14 0413.

Veghel 18 november 2019

Naar boven