Ontwerp bestemmingsplan Bedrijventerrein Pavijen V, herziening noordrand

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijen V, herziening noordrand’ ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Pavijen V’ wordt herzien. De bebouwingspercentage van het noordelijk deel van Pavijen V wordt verhoogd tot 40 en 60% aangezien de archeologische vindplaats definitief is opgegraven en het plangebied vrij is gegeven voor (her)ontwikkeling. De bouwhoogte van een perceel aan de Newtonweg zal worden aangepast en tevens is in deze herziening de archeologische waarden aangepast aan het geactualiseerde archeologisch beleid.

Ter inzage  Het ontwerpplan met de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 21 november tot en met woensdag 1 januari 2020, gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden op het Stadskantoor, Ridderstraat 250 te Culemborg.

Het ontwerpwijzigingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.culemborg.nl, onder ‘wonen en omgeving’, ‘bestemmingsplannen’ en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0216. BPPavijenVherz-ON01;

Zienswijze  Gedurende deze periode kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een gemotiveerde zienswijze omtrent het ontwerpplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg

Voor het mondeling naar voren brengen van de zienswijze kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van de afdeling Stadsontwikkeling, telefoonnummer 0345- 477 700.

U kunt uw zienswijze niet per e-mail indienen.

Culemborg, 20 november 2019

Burgemeester en wethouders van Culemborg,

Naar boven