Gemeente Leusden, Bekendmaking besluit m.e.r. beoordeling, Asschatterweg 64a

Logo Leusden

Bekendmaking besluit m.e.r. beoordeling Asschatterweg 64 A in Leusden.

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Leusden hebben op 11 juni 2019 een aanmeldingsnotitie ontvangen van J.J. Wolswinkel B.V. te Leusden in het kader van Wet milieubeheer voor het wijzigen van een inrichting ten behoeve van de productie van veevoer. Het betreft de wijziging van een installatie voor de productie van veevoer met een capaciteit van 50 ton per dag of meer. Binnen de inrichting worden tevens kunstmest, zakgoed, premixen en balen hooi/stro/zaagsel opgeslagen. Daarnaast zijn binnen de inrichting

een bedrijfswoning, winkel met magazijn, inclusief kantine en kantoorruimtes aanwezig. De inrichting is gelegen aan de Asschatterweg 64 A in Leusden en heeft zaakkenmerk Z-VERG-2019-4174.

Vervolgprocedure

Een m.e.r.-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbesluit in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Een dergelijke beslissing is niet zelfstandig vatbaar voor bezwaar en beroep, tenzij dit besluit een belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Belanghebbende kunnen hun bezwaren tegen het besluit kenbaar maken in het kader van de wettelijke procedure ten behoeve waarvan het m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen, in dit geval de procedure voor een omgevingsvergunning.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neemt u dan contact op met de RUD Utrecht via telefoonnummer 030-7023300 of info@rudutrecht.nl. Vermeldt u hierbij het hierboven genoemde zaakkenmerk. Wilt u op de hoogte blijven van publicaties van de overheid over uw omgeving? Abonneert u zich dan via www.overheid.nl op de e-mailservice.

U krijgt dan bericht als er een melding of besluit wordt gepubliceerd over een locatie in uw buurt.

 

Naar boven