Vaststelling wijzigingsplan ‘Ooster-Waarddijk 4, Kommerzijl (realisatie plattelandswoning)’

Logo Westerkwartier

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 5 november 2019 het wijzigingsplan ‘Ooster-Waarddijk 4, Kommerzijl (realisatie plattelandswoning)’ hebben vastgesteld. Het plan voorziet in het wijzigen van een agrarische bedrijfswoning tot een plattelandswoning (een plattelandswoning is een voormalig agrarische bedrijfswoning die door derden, die geen functionele binding hebben met het bedrijf, mag worden bewoond).

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met bijbehorende stukken liggen vanaf 14 november 2019 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Klantcontactcentrum, locatie gemeentehuis Zuidhorn, in te zien.

Het wijzigingsplan is digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (met als plannummer NL.IMRO.1969.BPBG19HERG2-VG01).

Beroepsmogelijkheid

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Op de site www.rechtspraak.nl vindt u hierover nadere informatie.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • 1.

    Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college hebben ingediend;

  • 2.

    Belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college in te dienen.

 

Het besluit tot vaststelling van het wijzi9gingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State dan wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 Zuidhorn, 13 november 2019

 

Naar boven