Ontwerp-wijzigingsplan ‘Sterrenbos 8 Beers’

Logo Cuijk

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Sterrenbos 8 Beers’ ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud van het ontwerp-wijzigingsplan

Het plangebied ligt ter plaatse van Sterrenbos 8 te Beers. Het plan heeft betrekking op de splitsing van de boerderij in twee woningen.

 

Inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage met ingang woensdag 20 november tot en met dinsdag 31december 2019. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.WPSterrenbos8-ON01.

 

Reageren

Gedurende de voornoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerp wijzigingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouder van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Erna Daanen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

 

Cuijk, 18 november 2019

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

Naar boven